Internationale
      Debreceni overklast tegenstanders op eigen bodem een wedstrijd met 6 goals

      Zalaegerszeg afgeranseld door Debreceni

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/18 06:06
      E0

      Debreceni verslaan Zalaegerszeg in een fantastisch overwinning op Zondag, 5-1, met betrekking tot wedstrijdweek 25 van de Hungarian League. In deze competitie kwamen beide teams uit Een gelijkspel. Donát Bárány was de hoofdspeler.

      Vroeg in het spel, Hamzat Ojediran openden de score voor Debreceni. Na 25 minuten, Srdjan Blagojevic's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Botond Vajda. In de 34e minuut, Balazs Dzsudzsak verdubbelde de voorsprong voor Debrecen team, vanaf de penaltystip. Na 38 minuten, Debreceni verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Donát Bárány.

      Met 48 minuten op de klok, Dániel Németh ontslagen voor Zalaegerszeg. In de 71e minuut, Donát Bárány scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Debreceni zijn 5e in de tabel, met 36 points, terwijl Zalaegerszeg op de plaats 10e zit, met 29 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Debrecen team bezoek Kisvárda. In de tussentijd, Gábor Márton's team speelt uit tegen Újpest FC.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 17 maart 2024 - 11:30
      5-1
      Hamzat Ojediran 4'
      Botond Vajda 25'
      Balazs Dzsudzsak 34' (pen.)
      Donát Bárány 38' 71'
      Dániel Németh 48'