Internationale
Crystal Palace zaken regelen op de weg een hoog scorende wedstrijd

Wolverhampton verliest van Crystal Palace

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/05/11 18:39
E0

Crystal Palace uitgesmeerd Wolverhampton, 1-3, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 37. Naar deze wedstrijdweek, Gary O’Neil's team kwam van een nederlaag en Oliver Glasner's team kwam van een overwinning.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Michael Olise in de 26e minuut, met een linkervoetaanval van buiten het strafschopgebied. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen. Crystal Palace scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Jean Mateta, met 28 minuten op de klok, met een rechtervoetaanval.

Na 66 minuten, Matheus Cunha getroffen voor Wolverhampton, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Na 73 minuten, Eberechi Eze maakte het einddoel van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval. Na het zien van zijn tweede gele kaart na 85 minuten, werd Naouirou Ahamada van het veld gestuurd en verliet London team met 10-man.

Na het resultaat Crystal Palace zijn 12e in de tabel, met 46 points, terwijl Wolverhampton op de plaats 13e zit, met 46 points. Volgende, Oliver Glasner's team speelt thuis tegen Aston Villa, terwijl Gary O’Neil's team bezoek Liverpool.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
WOLVERHAMPTON
TEKENEN
CRYSTAL PALACE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 11 mei 2024 - 15:00
Molineux
Thomas Bramall
1-3
Matheus Cunha 66'
Michael Olise 26'
Jean Mateta 28'
Eberechi Eze 73'