Nationaal
Willem II heb het gemakkelijk meer dan bezoekers in een spannende strijd

Willem II oprakende winnaars versus Den Bosch

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/15 21:36
E0

Willem II overwonnen Den Bosch in een overwinning op Vrijdag, 1-4, met betrekking tot wedstrijdweek 30 van de Holand Second Division. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning. Jeredy Hilterman was de hoofdspeler.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Jesse Bosch na 12 minuten. Met 16 minuten op de klok, Salah Oulad M´Hand ontslagen voor Den Bosch. In de 25e minuut, Jeredy Hilterman schoot Willem II tweede doelpunt.

Na 55 minuten, Tilburg team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. Tommy St. Jago maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

Na het resultaat Willem II zijn 1e in de tabel, met 63 points, terwijl Den Bosch op de plaats 19e zit, met 23 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Tilburg team speelt thuis tegen VVV-Venlo. In de tussentijd, Hertogenbosch - Den Bosch team bezoek MVV.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 15 maart 2024 - 19:00
Stadion De Vliert
1-4
Salah Oulad M´Hand 16'
Jesse Bosch 12'
Jeredy Hilterman 25' 55'
Tommy St. Jago 90'