Internationale
Univ. Católica waren verrast door hun plaats

Universidad de Chile win Univ. Católica

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/11/11 23:59
E0

Universidad de Chile overwonnen Univ. Católica, 1x3, op Zaterdag, op speeldag 27. Komen in de wedstrijd, Santiago de Chile team kwam van een overwinning en Mauricio Pellegrino's team kwam van een nederlaag. Leandro Fernández deed de show.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Israel Poblete, in de 29e minuut. Na 44 minuten, Leandro Fernández scoorde het tweede doelpunt voor Universidad de Chile, vanaf de penaltystip.

In de 73e minuut, Santiago team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits vanaf de penaltystip. Spits heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Met 83 minuten op de klok, Gonzalo Tapia heeft alles ingepakt. In de slotfase van het spel, Guillermo Burdisso verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart.

Na het resultaat Univ. Católica zijn 7e in de tabel, met 37 points, terwijl Universidad de Chile op de plaats 11e zit, met 34 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Mauricio Pellegrino's team host Coquimbo Unido, terwijl Santiago de Chile team bezoek Huachipato.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
UNIV. CATÓLICA
TEKENEN
UNIVERSIDAD DE CHILE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 11 november 2023 - 18:00
Estadio Santa Laura - Universidad SEK
José Cabero
1-3
Gonzalo Tapia 83'
Israel Poblete 29'
Leandro Fernández 44' (pen.) 73' (pen.)