Internationale
Toluca triomfeert door één doelpunt meer dan bezoekers in een veelbewogen

Toluca verslaan Pachuca

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/03/31 23:59
E0

Toluca uitgesmeerd Pachuca in een dichtbij overwinning op Zondag, 2-3, op wedstrijdweek 13. In deze competitie, Pachuca team kwam van twee nederlagen en Renato Paiva's team kwam van een overwinning.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Miguel Rodríguez vroeg in het spel. Met 13 minuten op de klok, Brian García ontslagen voor Toluca. Na 32 minuten, Renato Paiva's team zag Tiago Volpi een penalty missen. Na 34 minuten, keeper maakten het tweede doelpunt voor Toluca team, vanaf de penaltystip. In de 44e minuut, Alexis Vega verdubbelde de voorsprong voor Toluca. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

Na 82 minuten, Bryan González maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Toluca zijn 3e in de tabel, met 26 points, terwijl Pachuca op de plaats 6e zit, met 22 points. In de volgende wedstrijd, Renato Paiva's team speelt thuis tegen Atlas, terwijl Guillermo Almada's team bezoek Tigres.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 31 maart 2024 - 02:00
2-3
Miguel Rodríguez 3'
Bryan González 82'
Brian García 13'
Tiago Volpi 34' (pen.)
Alexis Vega 44'