Internationale
Toluca nipte overwinning behalen weg

Toluca overwinnen Santos Laguna

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/17 23:59
E0

Toluca verslaan Santos Laguna, 1x2, op Maandag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de kwartfinales van de México Apertura. Toluca team versloeg Torreón team, 4x3, in de eerste etappe van de gelijkspel. Fernando Gorriarán was beslissend met 1 doel.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Na de pauze, Jean Meneses openden de score voor Toluca. Toluca team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Andrés Mosquera, na 50 minuten. In de 82e minuut, Santos Laguna zag Javier Correa het spel vroegtijdig verlaten met een directe rode kaart. Fernando Gorriarán maakte het laatste doelpunt in blessuretijd. Fernando Gorriarán heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

Met dit resultaat gaat Toluca door naar de volgende ronde van de competitie. In de volgende wedstrijd, Toluca team speelt thuis tegen América.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SANTOS LAGUNA
TEKENEN
TOLUCA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U maandag, 17 oktober 2022 - 01:06
Luis Aguirre
1-2
Fernando Gorriarán 90'
Jean Meneses 47'
Andrés Mosquera 50'