Internationale
      Tacuary overklast tegenstanders op eigen bodem in een veelbewogen wedstrijd

      Tacuary verslaan 12 de Octubre FC

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/21 23:59
      E0

      Tacuary versoepeld verleden 12 de Octubre FC in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 5x1, met betrekking tot wedstrijdweek 18 van de Liga Paraguaia Clausura. Naar deze wedstrijdweek, Asunción team kwam van een overwinning en Héctor Marecos's team kwam van twee trekt. Gustavo Aguilar was de ster met 3 doelen.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Gustavo Aguilar, na 34 minuten.

      In de 65e minuut, Tacuary verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. In de 67e minuut, Gustavo Aguilar hebben de hattrick, voltooid. Met zijn 3e doelpunt van het seizoen. Na 70 minuten, Lucas Sanabria verdubbelde de voorsprong voor Robert Pereira's team. Met 82 minuten op de klok, Alex Garcete verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. In de 85e minuut, David Mendieta Chávez getroffen voor 12 de Octubre FC. In blessuretijd, Jorge Ortega scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Tacuary zijn 6e in de tabel, met 24 points, terwijl 12 de Octubre FC op de plaats 12e zit, met 8 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Asunción team bezoek Sol de América, terwijl Héctor Marecos's team host Sportivo Ameliano.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 21 oktober 2022 - 23:30
      5-1
      Gustavo Aguilar 34' 65' 67'
      Lucas Sanabria 70'
      Jorge Ortega 90' (pen.)
      David Mendieta Chávez 85'