Internationale
      Sporting behaalt drie indrukwekkende punten thuis in een spel vol met doele

      Sporting win Gil Vicente

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/12/04 23:59
      E0

      Sporting uitgesmeerd Gil Vicente in een overwinning op Maandag, 3x1, op wedstrijdweek 12. Komen in de wedstrijd, Lisboa team kwam van een nederlaag en Barcelos team kwam van Een gelijkspel. Viktor Gyökeres heeft een geweldige game gemaakt.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Rúben Fernandes, na 34 minuten. Op een ongelukkig moment scoorde Pedro Tiba een eigen doelpunt kort voor de pauze, uit een hoek.

      Met 52 minuten op de klok, Viktor Gyökeres schoot Sporting tweede doelpunt, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. Spits maakte het laatste doelpunt na 56 minuten met een schot met de rechtervoet. Met deze staking heeft spits 15e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Sporting zijn 1e in de tabel, met 31 points, terwijl Gil Vicente op de plaats 13e zit, met 11 points. In hun volgende wedstrijd, Rúben Amorim's team bezoek Vitória SC. In de tussentijd, Vítor Campelos's team host Moreirense.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SPORTING
      TEKENEN
      GIL VICENTE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U maandag, 04 december 2023 - 20:15
      Estádio José Alvalade
      Cláudio Pereira
      3-1
      Viktor Gyökeres 52' 56'
      Rúben Fernandes 34'
      Pedro Tiba 44' (og)