Nationaal
Doelpunten in overvloed als Sparta Rotterdam overwinning weg

Sparta Rotterdam dreun Vitesse

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/02 19:45
E0

Sparta Rotterdam uitgesmeerd Vitesse, 1-4, op Dinsdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 28. Komen in de wedstrijd, Arnhem team kwam van een nederlaag en Rotterdam team kwam van een overwinning.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Shunsuke Mito met 7 minuten op de klok. Met dit doel heeft Shunsuke Mito zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. In de 19e minuut, Sparta Rotterdam verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Pelle Clement. Na 43 minuten, Jeroen Rijsdijk's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Koki Saito. Met al 45 minuten gespeeld, Kacper Kozlowski ontslagen voor Vitesse.

Met 58 minuten op de klok, Mike Eerdhuijzen scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Sparta Rotterdam zijn 8e in de tabel, met 37 points, terwijl Vitesse op de plaats 17e zit, met 17 points. Volgende, Jeroen Rijsdijk's team speelt thuis tegen Heracles Almelo. In de tussentijd, Arnhem team host NEC.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U dinsdag, 02 april 2024 - 17:45
Gelredome
1-4
Kacper Kozlowski 45'
Shunsuke Mito 7'
Pelle Clement 19'
Koki Saito 43'
Mike Eerdhuijzen 58'