Internationale
Spanje heb het gemakkelijk op de weg in een veelbewogen wedstrijd met 8 goa

Spanje nederlaag Georgië

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/08 23:59
E0

Spanje overwonnen Georgië, 1x7, op Vrijdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.A van de Euro Qualifying. Álvaro Morata was de ster met 3 doelen.

Na 22 minuten, Álvaro Morata openden de score voor Spanje, via een header in de doos. Op een ongelukkig moment scoorde Solomon Kverkvelia een owngoal met 27 minuten op de klok. Na 38 minuten, Spanje nationaal team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Dani Olmo met een schot met de rechtervoet. Na 40 minuten, Álvaro Morata verdubbelde de voorsprong voor Luis De La Fuente's team, met een rechtervoetaanval in de doos.

Na de pauze, Giorgi Chakvetadze ontslagen voor Georgië, met een linkervoetaanval in het strafschopgebied. In de 65e minuut, Álvaro Morata hebben de hattrick, met een schot met de rechtervoet, voltooid. Álvaro Morata heeft de mijlpaal van twaalf doelpunten voor het seizoen bereikt. In de 68e minuut, Spanje verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Nico Williams met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. Met dit doel heeft Nico Williams zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Met 74 minuten op de klok, Lamine Yamal heeft alles ingepakt, met een schot met de linkervoet.

In verband met komende competitiewedstrijden, Spanje speelt thuis tegen Cyprus, terwijl Georgië speelt uit tegen Noorwegen.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
GEORGIA
TEKENEN
SPAIN

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 08 september 2023 - 17:00
Boris Paichadze Dinamo Arena
Daniel Siebert
1-7
Solomon Kverkvelia 27' (og)
Giorgi Chakvetadze 49'
Álvaro Morata 22' 40' 65'
Dani Olmo 38'
Nico Williams 68'
Lamine Yamal 74'