Internationale
Doelpunten in overvloed als Sint-Truiden overwinning thuis

Sint-Truiden versloeg Oostende met een enorme overwinning

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/09 21:39
E0

Sint-Truiden geslagen Oostende, 5x0, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 32 van Jupiler Pro League . Komen in de wedstrijd, Sint-Truiden team kwam van een nederlaag en Dominik Thalhammer's team kwam van twee nederlagen. Gianni Bruno was de man van de wedstrijd.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Jorge Teixeira, in de 11e minuut. Sint-Truiden scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Gianni Bruno, kort voor de pauze, vanaf de penaltystip.

Na 62 minuten, Bernd Hollerbach's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Rocco Reitz. In de 78e minuut, Gianni Bruno verdubbelde de voorsprong voor Sint-Truiden team. Gianni Bruno heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. In de laatste minuten van de wedstrijd, Olivier Dumont heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Sint-Truiden zijn 12e in de tabel, met 42 points, terwijl Oostende op de plaats 16e zit, met 24 points. Volgende, Bernd Hollerbach's team speelt uit tegen Cercle Brugge. In de tussentijd, Dominik Thalhammer's team speelt thuis tegen OH Leuven.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SINT-TRUIDEN
TEKENEN
OOSTENDE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 09 april 2023 - 18:15
5-0
Jorge Teixeira 11'
Gianni Bruno 43' (pen.) 78'
Rocco Reitz 62'
Olivier Dumont 88'