Nationaal
SC Cambuur vergroot doelsaldo weg

SC Cambuur oprakende winnaars versus TOP Oss

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/11/06 21:39
E0

SC Cambuur overwonnen TOP Oss, 1x8, op Maandag, op wedstrijdweek 13. Naar deze wedstrijdweek, Ruud Brood's team kwam van een nederlaag en Henk de Jong's team kwam van een overwinning.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Roberts Uldrikis, vroeg in het spel. Na 18 minuten, Roshon van Eijma getroffen voor TOP Oss, vanaf de penaltystip. In de 30e minuut, Amine Rehmi verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Met 33 minuten op de klok, Milan Smit maakten het tweede doelpunt voor SC Cambuur. Milan Smit heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. In de 41e minuut, Henk de Jong's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Gabi Caschili.

Na de pauze, Leeuwarden team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Daniel van Kaam. In de 59e minuut, Wiebe Kooistra verdubbelde de voorsprong voor SC Cambuur. Met 64 minuten op de klok, Leeuwarden team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Fedde De Jong. Na 75 minuten, Henk de Jong's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Floris Smand. Jeremy van Mullem maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

Na het resultaat SC Cambuur zijn 9e in de tabel, met 20 points, terwijl TOP Oss op de plaats 20e zit, met 7 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Leeuwarden team speelt uit tegen ADO Den Haag, terwijl Ruud Brood's team host MVV.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U maandag, 06 november 2023 - 19:00
Frans Heesen Stadion
Martín Pérez
1-8
Roshon van Eijma 18' (pen.)
Roberts Uldrikis 3'
Milan Smit 33'
Gabi Caschili 41'
Daniel van Kaam 46'
Wiebe Kooistra 59'
Fedde De Jong 64'
Floris Smand 75'
Jeremy van Mullem 89'