Internationale
      Real Sociedad macht naar overwinning op de weg in een doelpuntenfestijn

      Real Sociedad win Girona

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2022/10/02 23:59
      E0

      Real Sociedad verslagen Girona in een uitzonderlijk overwinning op Zondag, 3x5, met betrekking tot wedstrijdweek 7 van de La Liga. Komen in de wedstrijd, Míchel's team kwam van een nederlaag en Imanol Alguacil's team kwam van een overwinning. Alexander Sorloth heeft een geweldige game gemaakt.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Alexander Sorloth, met een schot met de rechtervoet, met 8 minuten op de klok. Na 23 minuten, Rodrigo Riquelme ontslagen voor Girona, met een rechtervoetaanval van buiten de doos, opgelegd door Aleix García. Girona team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Arnau Martinez, met 27 minuten op de klok, via een header in de doos, die volgde op geweldig werk van Bernardo Espinosa. Kort voor de pauze, Alexander Sorloth scoorde het tweede doelpunt voor Real Sociedad, met een linkervoetaanval in het strafschopgebied, bijgestaan door Martin Zubimendi . Alexander Sorloth heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      In de 48e minuut, Taty Castellanos getroffen voor Míchel's team, met een schot met de rechtervoet, na een pass van Manu Vallejo. Na 66 minuten, Brais Méndez ontslagen voor San Sebastián team, uit een directe vrije trap. In de 71e minuut, Martin Zubimendi getroffen voor Imanol Alguacil's team, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied, bijgestaan door Mikel Merino. Na 85 minuten, Takefusa Kubo scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de linkervoet in het strafschopgebied, gemaakt door Alexander Sorloth.

      Na het resultaat Real Sociedad zijn 7e in de tabel, met 13 points, terwijl Girona op de plaats 13e zit, met 7 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Imanol Alguacil's team speelt thuis tegen Villarreal. In de tussentijd, Míchel's team speelt uit tegen Atlético Madrid.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      GIRONA
      TEKENEN
      REAL SOCIEDAD

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 02 oktober 2022 - 17:30
      Estadio Municipal de Montilivi
      Melero López
      3-5
      Rodrigo Riquelme 23'
      Arnau Martinez 27'
      Taty Castellanos 48'
      Alexander Sorloth 8' 42'
      Brais Méndez 66'
      Martin Zubimendi 71'
      Takefusa Kubo 85'