Internationale
Overwinning nooit in twijfel voor RB Leipzig weg in een doelpuntenfestijn

RB Leipzig thrash SC Freiburg

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/06 21:21
E0

RB Leipzig overwonnen SC Freiburg, 1-4, op Zaterdag, op wedstrijdweek 28. In deze competitie, Christian Streich's team kwam van een overwinning en Marco Rose's team kwam van Een gelijkspel. Lois Openda was de ster met 2 doelen samen met 2 assists. In de basiself stond Xavi Simons.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Amadou Haidara in de 2e minuut. Na 18 minuten, Lois Openda schoot RB Leipzig tweede doelpunt. Kort voor de pauze, SC Freiburg zag Lucas Holer een penalty missen. In de 44e minuut, Lois Openda verdubbelde de voorsprong voor Marco Rose's team. Met deze staking heeft Lois Openda 25e doelen voor het seizoen bereikt.

Met 54 minuten op de klok, Leipzig team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Benjamin Sesko. In de 59e minuut, Vincenzo Grifo heeft alles ingepakt.

Na het resultaat RB Leipzig zijn 4e in de tabel, met 53 points, terwijl SC Freiburg op de plaats 8e zit, met 36 points. In hun volgende wedstrijd, Marco Rose's team speelt thuis tegen Wolfsburg. In de tussentijd, Christian Streich's team speelt uit tegen Darmstadt 98.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 06 april 2024 - 14:30
Europa-Park Stadion
Daniel Siebert
1-4
Vincenzo Grifo 59'
Amadou Haidara 2'
Lois Openda 18' 44'
Benjamin Sesko 54'