Nationaal
PSV blijkt niet te stoppen op de weg in een spel vol met doelen

PSV verslaan Almere City FC

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/23 21:30
E0

PSV verslaan Almere City FC in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 0x4, op naar speeldag 6 van de Eredivisie. In deze competitie, Almere team kwam van Een gelijkspel en Peter Bosz's team kwam van drie wint.

Na 26 minuten, Guus Til openden de score voor PSV. In de 42e minuut, Hirving Lozano scoorde het tweede doelpunt voor Peter Bosz's team.

Met 66 minuten op de klok, Eindhoven team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Joey Veerman. Met al 90 minuten op de klok, Ricardo Pepi scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat PSV zijn 1e in de tabel, met 15 points, terwijl Almere City FC op de plaats 18e zit, met 1 point. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Eindhoven team speelt thuis tegen Go Ahead Eagles, terwijl Almere team bezoek FC Utrecht.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ALMERE CITY FC
TEKENEN
PSV

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 23 september 2023 - 19:00
Yanmar Stadion
Alex Bos
0-4
Guus Til 26'
Hirving Lozano 42'
Joey Veerman 66'
Ricardo Pepi 90'