Internationale
Partizan behaalt overwinning bij de dood meer dan bezoekers in een veelbewo

Partizan versloeg FK Vozdovac in close encounter

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/03 18:27
E0

Partizan overwonnen FK Vozdovac, 2-3, op Woensdag, op wedstrijdweek 28. Naar deze wedstrijdweek, Beograd-Zeleznik team kwam van een nederlaag en Beograd team kwam van een overwinning. Arandjel Stojkovic was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Samed Bazdar, met 39 minuten op de klok.

In de 57e minuut, Mihajlo Neskovic ontslagen voor FK Vozdovac, vanaf de penaltystip. Na 74 minuten, Aleksandar Filipovic maakten het tweede doelpunt voor Partizan. Nikola Mitic's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Junior Flemmings, na 80 minuten. In de tijd toegevoegd op, Arandjel Stojkovic maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat Partizan zijn 2e in de tabel, met 67 points, terwijl FK Vozdovac op de plaats 11e zit, met 30 points. In hun volgende wedstrijd, Igor Duljaj's team speelt thuis tegen FK Novi Pazar. In de tussentijd, Nikola Mitic's team bezoek Radnicki Nis.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U woensdag, 03 april 2024 - 15:55
Vozdovac Stadion
2-3
Mihajlo Neskovic 57' (pen.)
Junior Flemmings 80'
Samed Bazdar 39'
Aleksandar Filipovic 74'
Arandjel Stojkovic 90'