Internationale
Pacific FC vergroot doelsaldo op de weg

Pacific FC hamer York United FC

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/09/18 21:06
E0

Pacific FC overwonnen York United FC, 1x4, op Zondag, in een wedstrijd met betrekking tot van de Canadian Premier League. In de basiself stond Djenairo Daniels.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Thomas Meilleur, met 11 minuten op de klok. In de 18e minuut, Pacific FC verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Sean Young.

Na 62 minuten, Manny Aparicio verdubbelde de voorsprong voor James Merriman's team. Met 79 minuten op de klok, Langford, British Columbia team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van David Brazão. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. In de laatste minuten van de wedstrijd, Osaze de Rosario heeft alles ingepakt.

In verband met komende competitiewedstrijden, Pacific FC bezoek Forge FC. In de tussentijd, York United FC speelt thuis tegen Cavalry FC.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 17 september 2023 - 22:00
York Lions Stadium
1-4
Osaze de Rosario 86'
Thomas Meilleur 11'
Sean Young 18'
Manny Aparicio 62'
David Brazão 79'