Internationale
Doelpunten in overvloed als Pachuca overwinning weg

Pachuca vaar langs Santos Laguna

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/04/10 03:15
E0

Pachuca verslaan Santos Laguna in een overwinning op Maandag, 1x4, op wedstrijdweek 14. Komen in de wedstrijd, Torreón team kwam van Een gelijkspel en Guillermo Almada's team kwam van een nederlaag.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Cristián Arango na 9 minuten. In de 19e minuut, Javier Correa getroffen voor Santos Laguna. Op een ongelukkig moment scoorde Dória een eigen doelpunt na 31 minuten.

Na de pauze, Avilés Hurtado verdubbelde de voorsprong voor Pachuca. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Met al 90 minuten op de klok, Israel Luna heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Pachuca zijn 5e in de tabel, met 25 points, terwijl Santos Laguna op de plaats 11e zit, met 16 points. In de volgende wedstrijd, Guillermo Almada's team bezoek Atlas. In de tussentijd, Torreón team speelt uit tegen Monterrey.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SANTOS LAGUNA
TEKENEN
PACHUCA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U maandag, 10 april 2023 - 01:05
TSM Corona
Óscar Macías
1-4
Javier Correa 19'
Dória 31' (og)
Cristián Arango 9'
Avilés Hurtado 47'
Israel Luna 90'