Internationale
Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een spel vol met doelen

Niets om Udinese en Hellas Verona te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/04 01:48
E0

Udinese en Hellas Verona speelden 3x3 gelijk in een spannend wedstrijd op Zondag, op wedstrijdweek 14. Naar deze wedstrijdweek, Gabriele Cioffi's team kwam van een nederlaag en Marco Baroni's team kwam van Een gelijkspel. Thomas Henry was beslissend met 1 doel.

Christian Kabasele opende de score na 16 minuten. Met 30 minuten op de klok, Lorenzo Lucca schoot Udinese tweede doelpunt, met een rechtervoetaanval. In de 37e minuut, Milan Djuric getroffen voor Hellas Verona, vanaf de penaltystip.

In de 61e minuut, Cyril Ngonge maakten het tweede doelpunt voor Verona team, met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied. Na 72 minuten, Lorenzo Lucca ontslagen voor Gabriele Cioffi's team, via een header binnen het strafschopgebied. In de tijd toegevoegd op, Thomas Henry maakte het einddoel van de wedstrijd, via een header in de doos.

Na het resultaat Udinese zijn 16e in de tabel, met 12 points, terwijl Hellas Verona op de plaats 18e zit, met 10 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Gabriele Cioffi's team bezoek Internazionale. In de tussentijd, Marco Baroni's team speelt thuis tegen Lazio.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
UDINESE
TEKENEN
HELLAS VERONA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 03 december 2023 - 14:00
Dacia Arena (Stadio Friuli)
Fabio Maresca
3-3
Christian Kabasele 16'
Lorenzo Lucca 30' 72'
Milan Djuric 37' (pen.)
Cyril Ngonge 61'
Thomas Henry 90'