Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een doelpuntenfestijn

Niets om Southampton en Tottenham te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/18 17:39
E0

Southampton en Tottenham speelden 3x3 gelijk in een spannend wedstrijd op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 28 van de Premier League . Naar deze wedstrijdweek, Southampton team kwam van een nederlaag en Antonio Conte's team kwam van een overwinning. Ward-Prowse was beslissend met 1 doel. Arnaut Danjuma verliet de bank niet.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Pedro Porro, kort voor de pauze.

Na de pauze, Che Adams ontslagen voor Southampton. Tottenham scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Harry Kane, na 65 minuten. In de 74e minuut, London team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Ivan Perisic. Met 77 minuten op de klok, Theo Walcott maakten het tweede doelpunt voor Southampton team. Diep in toegevoegde tijd, Ward-Prowse scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, vanaf de penaltystip.

Na het resultaat Tottenham zijn 4e in de tabel, met 49 points, terwijl Southampton op de plaats 20e zit, met 23 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Southampton team speelt uit tegen West Ham, terwijl Antonio Conte's team bezoek Everton.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SOUTHAMPTON
TEKENEN
TOTTENHAM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 18 maart 2023 - 15:00
St. Mary´s Stadium
Simon Hooper
3-3
Che Adams 46'
Theo Walcott 77'
Ward-Prowse 90' (pen.)
Pedro Porro 45'
Harry Kane 65'
Ivan Perisic 74'