Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een spel vol met doelen

Niets om Sevilla en Rayo Vallecano te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/08 01:15
E0

Sevilla en Rayo Vallecano speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, op naar speeldag 9 van de La Liga. Naar deze wedstrijdweek, Sevilla team kwam van een nederlaag en Francisco Rodríguez's team kwam van drie trekt. Youssef En-Nesyri was beslissend met 1 doel.

Óscar Valentín opende de score met 21 minuten op de klok. Rayo Vallecano scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Álvaro García, na 26 minuten, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied.

In de 50e minuut, Djibril Sow getroffen voor Sevilla, met een schot met de rechtervoet van buiten de doos. Met al 90 minuten op de klok, Youssef En-Nesyri heeft alles ingepakt, uit een hoek. Met dit doel heeft Youssef En-Nesyri zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

Na het resultaat Rayo Vallecano zijn 7e in de tabel, met 13 points, terwijl Sevilla op de plaats 13e zit, met 8 points. In hun volgende wedstrijd, José Luis Mendilibar's team speelt thuis tegen Real Madrid. In de tussentijd, Francisco Rodríguez's team speelt uit tegen Las Palmas.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SEVILLA
TEKENEN
RAYO VALLECANO

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 07 oktober 2023 - 20:00
Ramón Sánchez Pizjuán
Díaz de Mera
2-2
Djibril Sow 50'
Youssef En-Nesyri 90'
Óscar Valentín 21'
Álvaro García 26'