Internationale
Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een veelbewogen wedstrijd met 4 goals

Niets om Salernitana en Sassuolo te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/05 22:30
E0

Op wedstrijdweek 31, de wedstrijd tussen Salernitana en Sassuolo op Vrijdag eindigde in een gelijkspel, 2-2. In deze competitie, Salerno team kwam van drie nederlagen en Sassuolo team kwam van Een gelijkspel. Giulio Maggiore was beslissend met 1 doel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Armand Laurienté na 37 minuten. Sassuolo scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Nedim Bajrami, kort voor de pauze.

Met 52 minuten op de klok, Antonio Candreva getroffen voor Salernitana, vanaf de penaltystip. Giulio Maggiore maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd.

Na het resultaat Sassuolo zijn 17e in de tabel, met 25 points, terwijl Salernitana op de plaats 20e zit, met 15 points. In de volgende wedstrijd, Stefano Colantuono's team speelt uit tegen Lazio, terwijl Sassuolo team speelt thuis tegen Milan.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 05 april 2024 - 19:45
Stadio Arechi
Simone Sozza
2-2
Antonio Candreva 52' (pen.)
Giulio Maggiore 90'
Armand Laurienté 37'
Nedim Bajrami 44'