Internationale
Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een spel vol met doelen

Niets om Newcastle en Bournemouth te scheiden

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/02/17 19:15
E0

In een spel met betrekking tot wedstrijdweek 25, de wedstrijd tussen Newcastle en Bournemouth op Zaterdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Eddie Howe's team kwam van een overwinning en Bournemouth team kwam van een nederlaag. Matt Ritchie was beslissend met 1 doel. In de basiself stond Sven Botman en Justin Kluivert.

De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Dominic Solanke, na 51 minuten. Met 58 minuten op de klok, Anthony Gordon ontslagen voor Newcastle, vanaf de penaltystip. Na 69 minuten, Antoine Semenyo schoot Bournemouth tweede doelpunt. Met al 90 minuten op de klok, Matt Ritchie heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Newcastle zijn 7e in de tabel, met 37 points, terwijl Bournemouth op de plaats 13e zit, met 28 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Newcastle Upon Tyne team bezoek Arsenal, terwijl Andoni Iraola's team speelt thuis tegen Manchester City.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 17 februari 2024 - 15:00
St James Park
Michael Salisbury
2-2
Anthony Gordon 58' (pen.)
Matt Ritchie 90'
Dominic Solanke 51'
Antoine Semenyo 69'