Internationale
Gemakkelijke overwinning voor Debreceni op eigen bodem in een wedstrijd met

MOL Fehérvár FC struikelen om te verslaan tegen Debreceni

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/23 07:06
E0

Debreceni overwonnen MOL Fehérvár FC in een overwinning op Zondag, 3x1, op naar speeldag 10 van de Hungarian League. Komen in de wedstrijd, Debrecen team kwam van Een gelijkspel en Bartosz Grzelak's team kwam van drie wint. Brandon Domingues stond in brand.

Donát Bárány opende de score na 6 minuten. In de 33e minuut, Debreceni verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Brandon Domingues.

Na de pauze, Levente Szabo getroffen voor MOL Fehérvár FC. Met 71 minuten op de klok, Brandon Domingues scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Debreceni zijn 6e in de tabel, met 16 points, terwijl MOL Fehérvár FC op de plaats 8e zit, met 11 points. In de volgende wedstrijd, Debrecen team speelt uit tegen Puskás Akadémia FC. In de tussentijd, Bartosz Grzelak's team speelt thuis tegen Diósgyori VTK.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
DEBRECENI
TEKENEN
MOL FEHÉRVÁR FC

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 22 oktober 2023 - 14:30
3-1
Donát Bárány 6'
Brandon Domingues 33' 71'
Levente Szabo 46'