Internationale
      Marítimo laat het te laat op eigen bodem in een wedstrijd met 5 goals

      Marítimo zegevierend tegen Feirense

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/04/28 02:30
      E0

      Marítimo uitgesmeerd Feirense in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 3-2, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 31 van Portuguese Division Two. Komen in de wedstrijd, Funchal team kwam van een overwinning en Lito Vidigal's team kwam van twee trekt.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Henrique Jocú na 37 minuten, met een schot met de rechtervoet.

      Feirense scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Olamide Shodipo, met 57 minuten op de klok, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. In de 68e minuut, Preslav Borukov ontslagen voor Marítimo, via een header in de doos. Na 70 minuten, Rodrigo Borges schoot Fábio Pereira's team tweede doelpunt, via een header in het strafschopgebied. In de slotfase van het spel, Bernardo Gomes maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet.

      Na het resultaat Marítimo zijn 4e in de tabel, met 57 points, terwijl Feirense op de plaats 16e zit, met 27 points. In hun volgende wedstrijd, Fábio Pereira's team speelt uit tegen FC Penafiel. In de tussentijd, Lito Vidigal's team host UD Leiria.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MARÍTIMO
      TEKENEN
      FEIRENSE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 27 april 2024 - 14:00
      Estádio do Marítimo
      Tiago Martins
      3-2
      Preslav Borukov 68'
      Rodrigo Borges 70'
      Bernardo Gomes 90'
      Henrique Jocú 37'
      Olamide Shodipo 57'