Internationale
      Manchester United heb het gemakkelijk thuis

      Manchester United thrash Leicester City

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/19 16:18
      E0

      Manchester United uitgesmeerd Leicester City, 3x0, op Zondag, op naar speeldag 24 van de Premier League . Tot deze speeldag, Erik ten Hag's team kwam van een overwinning en Brendan Rodgers's team kwam van twee wint. Marcus Rashford stond in brand.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Marcus Rashford, na 25 minuten.

      Met 56 minuten op de klok, Manchester United verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits. Spits heeft nu een scorereeks van 5 opeenvolgende games. Jadon Sancho maakte het laatste doelpunt in de 61e minuut. Met deze staking heeft Jadon Sancho 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Manchester United zijn 3e in de tabel, met 49 points, terwijl Leicester City op de plaats 14e zit, met 24 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Manchester team bezoek Liverpool. In de tussentijd, Brendan Rodgers's team host Arsenal.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MANCHESTER UNITED
      TEKENEN
      LEICESTER CITY

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 19 februari 2023 - 14:00
      Old Trafford
      Stuart Attwell
      3-0
      Marcus Rashford 25' 56'
      Jadon Sancho 61'