Internationale
      Mainz heb het gemakkelijk thuis

      Mainz dreun Borussia Dortmund

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/11 20:24
      E0

      Mainz verslagen Borussia Dortmund in een overwinning op Zaterdag, 3-0, op wedstrijdweek 33. Naar deze wedstrijdweek, Mainz team kwam van drie trekt en Edin Terzic's team kwam van een overwinning. Lee Jae-sung was de hoofdspeler.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Leandro Barreiro, in de 12e minuut. Mainz scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Lee Jae-sung, met 19 minuten op de klok. Met deze staking heeft Lee Jae-sung 5e doelen voor het seizoen bereikt. Middenveld maakte het laatste doelpunt na 23 minuten.

      Na het resultaat Borussia Dortmund zijn 5e in de tabel, met 60 points, terwijl Mainz op de plaats 15e zit, met 32 points. Volgende, Bo Henriksen's team speelt uit tegen Wolfsburg, terwijl Edin Terzic's team speelt thuis tegen Darmstadt 98.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MAINZ
      TEKENEN
      BORUSSIA DORTMUND

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 11 mei 2024 - 17:30
      Mewa Arena
      Tobias Stieler
      3-0
      Leandro Barreiro 12'
      Lee Jae-sung 19' 23'