Internationale
Lodzki nipte overwinning behalen op eigen bodem een wedstrijd met 5 goals

Lodzki rand voorbij Radomiak Radom

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/15 07:36
E0

Lodzki verslagen Radomiak Radom in een dichtbij overwinning op Zondag, 3-2, op wedstrijdweek 28. Tot deze speeldag, Marcin Matysiak's team kwam van Een gelijkspel en Radom team kwam van een overwinning. Kay Tejan met een fantastisch scherm.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Kay Tejan met 19 minuten op de klok.

Na 49 minuten, Jardel Silva ontslagen voor Radomiak Radom. Met 55 minuten op de klok, Kay Tejan scoorde het tweede doelpunt voor Lodzki. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. In de 57e minuut, Radom team zag Rafal Wolski weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Na 71 minuten, Lodz team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Engjell Hoti. Met al 90 minuten op de klok, Guilherme Zimovski scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Radomiak Radom zijn 10e in de tabel, met 35 points, terwijl Lodzki op de plaats 17e zit, met 21 points. In hun volgende wedstrijd, Lodz team host Lech Poznan, terwijl Radom team speelt uit tegen Korona Kielce.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 14 april 2024 - 11:30
Stadion Miejski Wladyslawa Króla
Damian Kos
3-2
Kay Tejan 19' 55'
Engjell Hoti 71'
Jardel Silva 49'
Guilherme Zimovski 90'