Internationale
      Eert zelfs score gelijk in een spannende wedstrijd

      Le Havre laat thuis punten vallen tegen Rennes

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/08/27 14:30
      E0

      Rennes en Le Havre speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 3 van de Ligue 1. Tot deze speeldag, Rennes team kwam van Een gelijkspel en Le Havre team kwam van een nederlaag. Nabil Alioui deed de show.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Ludovic Blas, na 10 minuten. In de 24e minuut, Christopher Wooh scoorde het tweede doelpunt voor Rennes. Met 40 minuten op de klok, Nabil Alioui getroffen voor Le Havre.

      Met 62 minuten op de klok, Le Havre team zag Samuel Grandsir weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel. Na 70 minuten, Nabil Alioui heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Rennes zijn 4e in de tabel, met 5 points, terwijl Le Havre op de plaats 13e zit, met 2 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Rennes team speelt uit tegen Brest. In de tussentijd, Le Havre team speelt thuis tegen Lorient.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      RENNES
      TEKENEN
      LE HAVRE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 27 augustus 2023 - 12:00
      Roazhon Park
      Éric Wattellier
      2-2
      Ludovic Blas 10'
      Christopher Wooh 24'
      Nabil Alioui 40' 70'