Internationale
Lazio heb het gemakkelijk op eigen bodem een wedstrijd met 5 goals

Lazio boek comfortabele overwinning op Salernitana

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/12 21:54
E0

Lazio overwonnen Salernitana, 4-1, op Vrijdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 32 van Serie A. Komen in de wedstrijd, Igor Tudor 's team kwam van een nederlaag en Salerno team kwam van Een gelijkspel. Felipe Anderson stond in brand.

Na 7 minuten, Felipe Anderson openden de score voor Lazio. Igor Tudor 's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Matías Vecino , met 14 minuten op de klok. Met dit doel heeft Matías Vecino zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. In de 16e minuut, Loum Tchaouna getroffen voor Salernitana. Na 35 minuten, Felipe Anderson verdubbelde de voorsprong voor Roma team. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

Met 87 minuten op de klok, Gustav Isaksen heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Lazio zijn 7e in de tabel, met 49 points, terwijl Salernitana op de plaats 20e zit, met 15 points. Volgende, Igor Tudor 's team bezoek Genoa, terwijl Stefano Colantuono's team host Fiorentina.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U vrijdag, 12 april 2024 - 19:45
Stadio Olimpico
Luca Zufferli
4-1
Felipe Anderson 7' 35'
Matías Vecino 14'
Gustav Isaksen 87'
Loum Tchaouna 16'