Internationale
      Gemakkelijke overwinning voor Zalaegerszeg op eigen bodem vol goalmouth-act

      Kecskeméti TE struikelen om te verslaan tegen Zalaegerszeg

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/24 14:36
      E0

      Zalaegerszeg verslagen Kecskeméti TE, 3x1, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 22. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Bence Kiss na 10 minuten. Kort voor de pauze, Yohan Croizet schoot Zalaegerszeg tweede doelpunt.

      In de 60e minuut, Márió Zeke getroffen voor Kecskeméti TE. Met 81 minuten op de klok, Zsombor Gruber heeft alles ingepakt. Met dit doel heeft Zsombor Gruber zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Kecskeméti TE zijn 6e in de tabel, met 30 points, terwijl Zalaegerszeg op de plaats 8e zit, met 28 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Gábor Márton's team bezoek Kisvárda, terwijl István Szabó's team bezoek Ferencváros.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 24 februari 2024 - 11:30
      3-1
      Bence Kiss 10'
      Yohan Croizet 41'
      Zsombor Gruber 81'
      Márió Zeke 60'