Internationale
IJsland heb het gemakkelijk op de weg in een veelbewogen wedstrijd met 7 go

IJsland overklasse Liechtenstein

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/26 19:00
E0

IJsland gezwollen Liechtenstein in een uitzonderlijk overwinning op Zondag, 0x7, in een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.J van de Euro Qualifying. Aron Gunnarsson was de ster met 3 doelen en 1 assist.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Davíd Ólafsson in de 3e minuut. Met 38 minuten op de klok, Hákon Haraldsson maakten het tweede doelpunt voor IJsland. Hákon Haraldsson heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

Na de pauze, Arnar Vidarsson's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Aron Gunnarsson. Na 68 minuten, middenveld verdubbelde de voorsprong voor IJsland nationaal team. In de 73e minuut, Aron Gunnarsson hebben de hattrick, vanaf de penaltystip, voltooid. Met dit doel heeft Aron Gunnarsson zijn doel twee van de huidige campagne behaald. Met 85 minuten op de klok, IJsland verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Andri Gudjohnsen. Mikael Ellertsson maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

Met betrekking tot de volgende wedstrijd, IJsland speelt thuis tegen Slowakije, terwijl Liechtenstein bezoek Luxemburg.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
LIECHTENSTEIN
TEKENEN
ICELAND

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 26 maart 2023 - 17:00
Rheinpark Stadion
Jakob Kehlet
0-7
Davíd Ólafsson 3'
Hákon Haraldsson 38'
Aron Gunnarsson 48' 68' 73' (pen.)
Andri Gudjohnsen 85'
Mikael Ellertsson 87'