Internationale
      Eert zelfs in een spel vol met doelen

      Honors zelfs tussen FC Rosengard en Benfica

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/01/25 20:15
      E0

      In een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.A van de Women Champions League, de wedstrijd tussen FC Rosengard en Benfica op Donderdag eindigde in een gelijkspel, 2x2.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Olivia Schough, met een schot met de rechtervoet van buiten de doos, met 13 minuten op de klok.

      Na 52 minuten, Jéssica Silva ontslagen voor Benfica, uit een hoek. Encarnados scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Marie Alidou, na 57 minuten, met een linkervoetaanval in het strafschopgebied. Mai Kadowaki maakte het laatste doelpunt met 82 minuten op de klok met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied.

      Met betrekking tot de volgende wedstrijd, FC Rosengard bezoek Eintracht Frankfurt, terwijl Benfica speelt thuis tegen Barcelona.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC ROSENGARD
      TEKENEN
      BENFICA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U donderdag, 25 januari 2024 - 17:45
      Malmö IP
      Ivana Martinčić
      2-2
      Olivia Schough 13'
      Mai Kadowaki 82'
      Jéssica Silva 52'
      Marie Alidou 57'