Internationale
      Last-gasp goal ziet buit gedeeld een wedstrijd met 8 goals

      Honors zelfs tussen Benfica en Barcelona

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/01 04:24
      E0

      In een wedstrijd met betrekking tot naar de Grp.A van de Women Champions League, de wedstrijd tussen Benfica en Barcelona op Woensdag eindigde in een heel competitief gelijkspel, 4x4. Lucy Bronze was beslissend met 1 doel samen met 1 assist.

      Na 18 minuten, Caroline Hansen openden de score voor Barcelona, via een header. Met 20 minuten op de klok, catalães verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Patri met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. In de 26e minuut, Marie Alidou ontslagen voor Benfica, met een schot met de linkervoet in de doos. Lisboa team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, kort voor de pauze, via een header. Spits heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Na 54 minuten, Caroline Hansen getroffen voor Jonatan Giráldez's team, met een schot met de rechtervoet in de doos. In de 71e minuut, Jéssica Silva ontslagen voor Filipa Patão's team, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. Op een ongelukkig moment scoorde Lucy Bronze een eigen doelpunt na 83 minuten. Verdediger maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd.

      .

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BENFICA
      TEKENEN
      BARCELONA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U woensdag, 31 januari 2024 - 20:00
      Benfica Campus - Campo n.º 1
      Emanuela Rusta
      4-4
      Marie Alidou 26' 45'
      Jéssica Silva 71'
      Caroline Hansen 18' 54'
      Patri 20'
      Lucy Bronze 83' (og) 90'