Internationale
    Fijne marges vallen in het voordeel van Getafe op eigen bodem vol goalmouth

    Getafe verzamelt drie punten Celta de Vigo bij Coliseum Alfonso Pérez

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
    2024/02/11 15:30
    E0

    Getafe verslaan Celta de Vigo in een dichtbij overwinning op Zondag, 3x2, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 24. In deze competitie, Getafe team kwam van Een gelijkspel en Rafa Benítez's team kwam van een overwinning. Jaime Mata heeft een geweldige game gemaakt.

    Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Borja Mayoral, kort voor de pauze. Met al 45 minuten gespeeld, Jaime Mata verdubbelde de voorsprong voor Getafe.

    In de 71e minuut, Strand Larsen getroffen voor Celta de Vigo. Na 85 minuten, Tadeo Allende scoorde het tweede doelpunt voor Rafa Benítez's team. In de laatste minuten van de wedstrijd, Jaime Mata scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

    Na het resultaat Getafe zijn 10e in de tabel, met 33 points, terwijl Celta de Vigo op de plaats 17e zit, met 20 points. In de volgende wedstrijd, José Bordalás's team speelt uit tegen Villarreal. In de tussentijd, Rafa Benítez's team speelt thuis tegen Barcelona.

    Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
    Relevant?
    Kwaliteit?
    Opmerkingen (0)
    Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
    motivo:
    EGeen opmerkingen gemaakt.
    aanbevolen spellen)
    U zondag, 11 februari 2024 - 13:00
    Coliseum Alfonso Pérez
    Hernández Hernández
    3-2
    Borja Mayoral 41'
    Jaime Mata 45' 89'
    Strand Larsen 71'
    Tadeo Allende 85'