Internationale
Fulham record edgy overwinning weg

Fulham viert nipte overwinning op Leeds United

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2022/10/24 11:36
E0

Fulham verslagen Leeds United in een dichtbij overwinning op Zondag, 2x3, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 13 van Premier League . Tot deze speeldag, Jesse Marsch's team kwam van drie nederlagen en London team kwam van een overwinning. Crys Summerville was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Rodrigo Moreno, via een header in het strafschopgebied, in de 20e minuut. Met dit doel heeft Rodrigo Moreno zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Met 26 minuten op de klok, Aleksandar Mitrovic ontslagen voor Fulham, uit een hoek.

Na 74 minuten, Bobby Reid schoot Marco Silva's team tweede doelpunt, via een header binnen het strafschopgebied. Met 84 minuten op de klok, London team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Willian met een linkervoetaanval. Diep in toegevoegde tijd, Crys Summerville maakte het einddoel van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval.

Na het resultaat Fulham zijn 7e in de tabel, met 18 points, terwijl Leeds United op de plaats 18e zit, met 9 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Marco Silva's team host Everton, terwijl Leeds team bezoek Liverpool.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
LEEDS UNITED
TEKENEN
FULHAM

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 23 oktober 2022 - 14:00
Elland Road
Anthony Taylor
2-3
Rodrigo Moreno 20'
Crys Summerville 90'
Aleksandar Mitrovic 26'
Bobby Reid 74'
Willian 84'