Internationale
Fulham zet in uitstekende weergave op eigen bodem in een doelpuntenfestijn

Fulham nederlaag Leicester City

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/08 17:00
E0

Fulham uitgesmeerd Leicester City, 5x3, op Maandag, met betrekking tot wedstrijdweek 35 van de Premier League . Naar deze wedstrijdweek, Marco Silva's team kwam van drie nederlagen en Dean Smith's team kwam van twee trekt. Willian heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Willian na 10 minuten. Met 18 minuten op de klok, Fulham verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Carlos Vinícius. Kort voor de pauze, London team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Tom Cairney.

Na 51 minuten, middenveld verdubbelde de voorsprong voor Marco Silva's team. In de 59e minuut, Harvey Barnes ontslagen voor Leicester City. Met 66 minuten op de klok, Jamie Vardy verspeelde de kans om te scoren. Met 70 minuten op de klok, Fulham verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Willian. Willian heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Leicester team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via James Maddison, in de 81e minuut, vanaf de penaltystip. Met zijn 10e doelpunt van het seizoen. In de laatste minuten van de wedstrijd, Harvey Barnes scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Fulham zijn 10e in de tabel, met 48 points, terwijl Leicester City op de plaats 16e zit, met 30 points. Volgende, Marco Silva's team speelt uit tegen Southampton. In de tussentijd, Leicester team host Liverpool.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FULHAM
TEKENEN
LEICESTER CITY

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U maandag, 08 mei 2023 - 15:00
Craven Cottage
Robert Jones
5-3
Willian 10' 70'
Carlos Vinícius 18'
Tom Cairney 44' 51'
Harvey Barnes 59' 89'
James Maddison 81' (pen.)