Internationale
      FK Buducnost slijpt de overwinning op eigen bodem in een veelbewogen wedstr

      FK Buducnost oprakende winnaars versus FK Mornar Bar

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/11/26 23:59
      E0

      FK Buducnost verslagen FK Mornar Bar, 4x3, op Zondag, op naar speeldag 17 van de Liga Montenegrina. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning. Marko Mrvaljevic was de hoofdspeler.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Stephano Almeida, na 4 minuten. Met 14 minuten op de klok, Ermin Seratlic ontslagen voor FK Mornar Bar. Na 24 minuten, Balsa Dubljevic maakten het tweede doelpunt voor 's team. In de 27e minuut, Vasilije Adzic schoot FK Buducnost tweede doelpunt.

      Met 52 minuten op de klok, Marko Mrvaljevic getroffen voor Podgorica team. Na 64 minuten, Mladen Milinkovic's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits. Spits heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt. Chris Ondong maakte het laatste doelpunt met 68 minuten op de klok.

      Na het resultaat FK Buducnost zijn 1e in de tabel, met 35 points, terwijl FK Mornar Bar op de plaats 5e zit, met 23 points. In de volgende wedstrijd, Podgorica team speelt uit tegen OFK Petrovac. In de tussentijd, 's team host FK Jezero Plav.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zondag, 26 november 2023 - 14:00
      Pod Goricom
      4-3
      Stephano Almeida 4'
      Vasilije Adzic 27'
      Marko Mrvaljevic 52' 64'
      Ermin Seratlic 14'
      Balsa Dubljevic 24'
      Chris Ondong 68'