Nationaal
FC Twente overklast tegenstanders thuis een hoog scorende wedstrijd

FC Twente thrash Telstar

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/03 21:36
E0

FC Twente verslaan Telstar in een super overwinning op Vrijdag, 9x0, op wedstrijdweek 14. Naar deze wedstrijdweek, Enschede team kwam van zes wint en Velsen team kwam van een nederlaag. Fenna Kalma was de hoofdspeler.

Fenna Kalma opende de score in de 13e minuut. Na 20 minuten, spits verdubbelde de voorsprong voor FC Twente. Na 22 minuten, Enschede team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Marit Auée. In de 32e minuut, Joran Pot's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Fenna Kalma. Met al 45 minuten gespeeld, Elena Dhont verdubbelde de voorsprong voor FC Twente.

Na 49 minuten, Enschede team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Suzanne Giesen. Met 53 minuten op de klok, Joran Pot's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Elena Dhont. Fenna Kalma heeft de afstand van vier doelpunten, na 69 minuten voltooid. Na 76 minuten, Naomi Pattiwael maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat FC Twente zijn 1e in de tabel, met 39 points, terwijl Telstar op de plaats 10e zit, met 8 points. Volgende, Enschede team bezoek Excelsior. In de tussentijd, Velsen team speelt thuis tegen Zwolle.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
FC TWENTE
TEKENEN
TELSTAR

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 03 februari 2023 - 18:30
De Grolsch Veste
9-0
Fenna Kalma 13' 20' 32' 69'
Marit Auée 22'
Elena Dhont 45' 53'
Suzanne Giesen 49'
Naomi Pattiwael 76'