Nationaal
Eert zelfs score gelijk vol goalmouth-actie

FC Twente en Heerenveen delen punten

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/04 23:00
E0

FC Twente en Heerenveen speelden 3x3 gelijk in een heel competitief wedstrijd op Zaterdag, op wedstrijdweek 24. In deze competitie, Enschede team kwam van twee nederlagen en Kees van Wonderen's team kwam van een nederlaag. Rami Kaib was beslissend met 1 doel.

Op een ongelukkig moment scoorde Mees Hilgers een eigen doelpunt in de 25e minuut. Met 34 minuten op de klok, Robin Propper ontslagen voor FC Twente.

Na de pauze, Manfred Ugalde maakten het tweede doelpunt voor Enschede team. Na 55 minuten, Ron Jans's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Václav Cerny. Heerenveen scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Milan van Ewijk, met 59 minuten op de klok. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. In de laatste minuten van de wedstrijd, Rami Kaib maakte het einddoel van de wedstrijd.

Na het resultaat FC Twente zijn 5e in de tabel, met 41 points, terwijl Heerenveen op de plaats 9e zit, met 31 points. Volgende, Ron Jans's team speelt uit tegen Fortuna Sittard. In de tussentijd, Kees van Wonderen's team host Ajax.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 04 maart 2023 - 20:00
De Grolsch Veste
3-3
Mees Hilgers 25' (og)
Robin Propper 34'
Manfred Ugalde 48'
Václav Cerny 55'
Milan van Ewijk 59'
Rami Kaib 90'