Internationale
      FC Köln behaalt overwinning bij de dood thuis in een spannende wedstrijd

      FC Köln oprakende winnaars versus 1. FC Union Berlin

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/11 22:03
      E0

      FC Köln uitgesmeerd 1. FC Union Berlin, 3-2, op Zaterdag, op speeldag 33. Tot deze speeldag, Timo Schultz's team kwam van twee trekt en Berlin team kwam van een nederlaag.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Robin Knoche, na 15 minuten. 1. FC Union Berlin scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Kevin Volland, met 19 minuten op de klok, vanaf de penaltystip. Na 45 minuten, Florian Kainz getroffen voor FC Köln, vanaf de penaltystip.

      In de slotfase van het spel, Steffen Tigges maakten het tweede doelpunt voor Köln team. Diep in toegevoegde tijd, Damion Downs scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat 1. FC Union Berlin zijn 16e in de tabel, met 30 points, terwijl FC Köln op de plaats 17e zit, met 27 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Köln team speelt uit tegen 1. FC Heidenheim 1846. In de tussentijd, Berlin team host SC Freiburg.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC KÖLN
      TEKENEN
      1. FC UNION BERLIN

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 11 mei 2024 - 14:30
      Rhein Energie
      Deniz Aytekin
      3-2
      Florian Kainz 45' (pen.)
      Steffen Tigges 87'
      Damion Downs 90'
      Robin Knoche 15'
      Kevin Volland 19' (pen.)