Internationale
De wedstrijd werd pas beslist na een penalty shoot-out

FC Ararat-Armenia dreun Egnatia na een penalty shootout

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/07/20 22:21
E0

In een wedstrijd met betrekking tot van de Europa Conference League [Qualifiers], de wedstrijd tussen Egnatia en FC Ararat-Armenia op Donderdag eindigde in een spannend gelijkspel, 4x4. In de heenwedstrijd spelen beide teams gelijk, 1x1. Raphael Dwamena was beslissend met 2 doelen.

Fernando Medeiros opende de score in de 3e minuut. Met 16 minuten op de klok, Wilfried Eza getroffen voor FC Ararat-Armenia. Na 36 minuten, Redi Kasa scoorde het tweede doelpunt voor Egnatia.

Yerevan team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Adriano Castanheira, met 57 minuten op de klok.

In de laatste minuten van de wedstrijd, Raphael Dwamena ontslagen voor Edlir Tetova's team. In de slotfase van het spel, Tenton Yenne getroffen voor Vardan Minasyan's team. Na 113 minuten, Junior Julio ontslagen voor FC Ararat-Armenia. Raphael Dwamena maakte het laatste doelpunt in de 120e minuut.

Met dit resultaat is FC Ararat-Armenia door naar de volgende ronde van de competitie. In verband met komende competitiewedstrijden, Yerevan team host Aris.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
EGNATIA
TEKENEN
FC ARARAT-ARMENIA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U donderdag, 20 juli 2023 - 19:00
Arena Egnatia
Dragomir Draganov
4-4
(2-4 pg)
Fernando Medeiros 3'
Redi Kasa 36'
Raphael Dwamena 108' 120'
Wilfried Eza 16'
Adriano Castanheira 57'
Tenton Yenne 110'
Junior Julio 113'