Internationale
Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een veelbewogen wedstrijd met 4

Est. Amadora laat thuis punten vallen tegen Trofense

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/12 21:06
E0

In een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 32 van Portuguese Division Two, de wedstrijd tussen Trofense en Est. Amadora op Vrijdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Trofa team kwam van Een gelijkspel en Sérgio Vieira's team kwam van een nederlaag. Andrezinho was beslissend met 1 doel.

Na 16 minuten, Issoufi Maiga openden de score voor Trofense. Met 31 minuten op de klok, Kikas ontslagen voor Est. Amadora, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied.

Amadora team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, in de 52e minuut, met een schot met de rechtervoet. Andrezinho maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd met een rechtervoetaanval van buiten het strafschopgebied.

Na het resultaat Est. Amadora zijn 2e in de tabel, met 60 points, terwijl Trofense op de plaats 17e zit, met 29 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Trofa team bezoek SC Covilhã. In de tussentijd, Sérgio Vieira's team speelt thuis tegen Nacional.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
TROFENSE
TEKENEN
EST. AMADORA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 12 mei 2023 - 18:00
Estádio Clube Desportivo Trofense
Luís Godinho
2-2
Issoufi Maiga 16'
Andrezinho 90'
Kikas 31' 52'