Internationale
      Last-gasp goal ziet buit gedeeld een wedstrijd met 4 goals

      Een punt per stuk voor Burnley en Fulham

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/02/03 23:59
      E0

      Burnley en Fulham speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, op naar speeldag 23 van de Premier League . Tot deze speeldag, Vincent Kompany's team kwam van een nederlaag en London team kwam van Een gelijkspel. Datro Fofana was beslissend met 2 doelen.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door João Palhinha na 17 minuten, uit een hoek. In de 21e minuut, Fulham verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Rodrigo Muniz met een rechtervoetaanval van buiten de doos.

      In de 71e minuut, Datro Fofana ontslagen voor Burnley, via een header. Met al 90 minuten op de klok, spits heeft alles ingepakt, met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied.

      Na het resultaat Fulham zijn 13e in de tabel, met 26 points, terwijl Burnley op de plaats 19e zit, met 13 points. In hun volgende wedstrijd, Burnley team speelt uit tegen Liverpool. In de tussentijd, London team speelt thuis tegen Bournemouth.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 03 februari 2024 - 15:00
      Turf Moor
      Darren Bond
      2-2
      Datro Fofana 71' 90'
      João Palhinha 17'
      Rodrigo Muniz 21'