Internationale
Deportes Iquique waren verrast door hun plaats

Deportes Iquique vernederd op eigen terrein door Univ. Católica

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2024/04/15 00:39
E0

Univ. Católica overwonnen Deportes Iquique in een dichtbij overwinning op Zondag, 2-3, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 8 van Liga Chilena. Tot deze speeldag, Miguel Ramírez's team kwam van een nederlaag en Tiago Nunes's team kwam van een overwinning. Nicolás Castillo was beslissend met 1 doel.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Gonzalo Tapia in de 16e minuut. Na 33 minuten, Steffan Pino getroffen voor Deportes Iquique. Met 39 minuten op de klok, Fernando Zampedri scoorde het tweede doelpunt voor Univ. Católica.

Met 61 minuten op de klok, Edson Puch schoot Miguel Ramírez's team tweede doelpunt. Na 70 minuten, Santiago de Chile team zag Eugenio Mena een rechtstreekse rode kaart krijgen Nicolás Castillo scoorde de winnaar diep in toegevoegde tijd.

Na het resultaat Deportes Iquique zijn 2e in de tabel, met 16 points, terwijl Univ. Católica op de plaats 5e zit, met 12 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Santiago de Chile team host Colo-Colo, terwijl Miguel Ramírez's team speelt uit tegen Huachipato.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zondag, 14 april 2024 - 01:00
Tierra de Campeones
Mario Salvo
2-3
Steffan Pino 33'
Edson Puch 61'
Gonzalo Tapia 16'
Fernando Zampedri 39'
Nicolás Castillo 90'