Internationale
      Celta de Vigo heeft een prestatie geleverd op de weg

      Celta de Vigo oprakende winnaars versus Espanyol

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/18 19:33
      E0

      Celta de Vigo verslagen Espanyol in een overwinning op Zaterdag, 1x3, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 26. In deze competitie, Diego Martínez's team kwam van twee nederlagen en Carlos Carvalhal's team kwam van een overwinning.

      Gabri Veiga opende de score met 26 minuten op de klok. Kort voor de pauze, Iago Aspas verdubbelde de voorsprong voor Celta de Vigo, vanaf de penaltystip.

      In de 82e minuut, Vigo team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Carles Pérez. José Gragera maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

      Na het resultaat Celta de Vigo zijn 10e in de tabel, met 34 points, terwijl Espanyol op de plaats 16e zit, met 27 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Vigo team host Almería, terwijl Barcelona team speelt uit tegen Girona.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ESPANYOL
      TEKENEN
      CELTA DE VIGO

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 18 maart 2023 - 17:30
      Cornellà-El Prat
      Cuadra Fernández
      1-3
      José Gragera 86'
      Gabri Veiga 26'
      Iago Aspas 45' (pen.)
      Carles Pérez 82'