Internationale
      Burnley nipte overwinning behalen thuis

      Burnley viert nipte overwinning op Brentford

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/03/16 17:42
      E0

      Burnley uitgesmeerd Brentford, 2-1, op Zaterdag, op wedstrijdweek 29. Tot deze speeldag, Vincent Kompany's team kwam van Een gelijkspel en London team kwam van een nederlaag. In de basiself stond Mark Flekken.

      Met 9 minuten op de klok, Brentford zag Sergio Reguilón een rechtstreekse rode kaart krijgen na 10 minuten, Bruun Larsen openden de score voor Burnley, vanaf de penaltystip.

      Burnley team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Datro Fofana, in de 62e minuut. Kristoffer Ajer maakte het laatste doelpunt in de 83e minuut.

      Na het resultaat Brentford zijn 15e in de tabel, met 26 points, terwijl Burnley op de plaats 19e zit, met 17 points. Volgende, Burnley team bezoek Chelsea, terwijl London team speelt thuis tegen Manchester United.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 16 maart 2024 - 15:00
      Turf Moor
      Darren Bond
      2-1
      Bruun Larsen 10' (pen.)
      Datro Fofana 62'
      Kristoffer Ajer 83'