Internationale
      Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen een hoog scorende wedstrijd

      Buit gedeeld tussen Werder Bremen en Borussia M´gladbach

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2024/05/04 18:42
      E0

      Werder Bremen en Borussia M´gladbach speelden 2-2 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 32. Komen in de wedstrijd, Ole Werner's team kwam van twee wint en Gerardo Seoane's team kwam van Een gelijkspel. Florian Neuhaus was beslissend met 1 doel.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Robin Hack na 8 minuten. Kort voor de pauze, Nick Woltemade ontslagen voor Werder Bremen.

      Ole Werner's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, na 65 minuten. Florian Neuhaus maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Werder Bremen zijn 10e in de tabel, met 38 points, terwijl Borussia M´gladbach op de plaats 13e zit, met 33 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Ole Werner's team speelt uit tegen RB Leipzig, terwijl Mönchengladbach team host Eintracht Frankfurt.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      WERDER BREMEN
      TEKENEN
      BORUSSIA M´GLADBACH

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      aanbevolen spellen)
      U zaterdag, 04 mei 2024 - 14:30
      Wohninvest Weserstadion
      Timo Gerach
      2-2
      Nick Woltemade 45' 65'
      Robin Hack 8'
      Florian Neuhaus 90' (pen.)