Internationale
Eert zelfs vol goalmouth-actie

Buit gedeeld tussen PSIS Semarang en Madura United

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/12/16 10:03
E0

Op naar speeldag 23 van de Indonesia Super League, de wedstrijd tussen PSIS Semarang en Madura United op Zaterdag eindigde in een gelijkspel, 2x2. In deze competitie, Semarang team kwam van een nederlaag en Pamekasan team kwam van een overwinning.

Francisco Rivera opende de score na 20 minuten. In de 31e minuut, Lucão getroffen voor PSIS Semarang.

Met 73 minuten op de klok, Gali Freitas maakten het tweede doelpunt voor Semarang team. Met 73 minuten op de klok, Gilbert Agius's team zag spits een penalty missen. Na 77 minuten, Dalberto heeft alles ingepakt. In de slotfase van het spel, PSIS Semarang zag Tri Setiawan weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

Na het resultaat PSIS Semarang zijn 4e in de tabel, met 38 points, terwijl Madura United op de plaats 5e zit, met 35 points. In hun volgende wedstrijd, Semarang team speelt uit tegen Arema FC, terwijl Maurício Souza's team speelt thuis tegen RANS Nusantara.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
aanbevolen spellen)
U zaterdag, 16 december 2023 - 08:00
2-2
Lucão 31'
Gali Freitas 73'
Francisco Rivera 20'
Dalberto 77'