Internationale
Eert zelfs in een doelpuntenfestijn

Buit gedeeld tussen Lyon en Lorient

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/10/09 00:30
E0

Lyon en Lorient speelden 3x3 gelijk in een spannend wedstrijd op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 8 van Ligue 1. In deze competitie kwamen beide teams uit twee nederlagen. Junior Kroupi was de hoofdspeler.

Junior Kroupi opende de score na 16 minuten. Na 21 minuten, Ernest Nuamah ontslagen voor Lyon. Fabio Grosso's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Alexandre Lacazette, met 22 minuten op de klok. Na 41 minuten, Lyon team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits vanaf de penaltystip.

Met 54 minuten op de klok, Junior Kroupi scoorde het tweede doelpunt voor Lorient. In de 79e minuut, Darlin Yongwa scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Na het resultaat Lorient zijn 16e in de tabel, met 7 points, terwijl Lyon op de plaats 17e zit, met 3 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Lyon team host Clermont. In de tussentijd, Lorient team host Rennes.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
LYON
TEKENEN
LORIENT

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 08 oktober 2023 - 14:00
Groupama Stadium
Clément Turpin
3-3
Ernest Nuamah 21'
Alexandre Lacazette 22' 41' (pen.)
Junior Kroupi 16' 54'
Darlin Yongwa 79'